Szakiskolások Országos Sportfesztiválja

Az első napon az asztalitenisz versenyre került sor. Lakatos Krisztián esélyeshez méltó módon még szettet sem veszítve győzött a junior kategóriában.  Az ifjúsági kategóriában előzetesen tervezett versenyzők nem jöttek, a helyettesítő versenyzők (Kökény Béla, Jónás Alex, Áldozó Norbert) 1-2 győzelmet elcsípve nem jutottak tovább a csoportból.

A második napon délelőtt az atlétika versenyeket rendezték meg. Eredményeink:

Balogh Csaba súlylökés ifjúsági 2. hely, Zavarkó Zsolt 800 m-es futás ifjúsági 3. hely, Kovács László 400 m-es futás junior 4. hely, Király Béla 800 m-es futás junior 5. hely, Zavarkó Zsolt 1500 m-es futás ifjúsági 6. hely, Varga Elemér 1500 m-es futás ifjúsági 7. hely, Jónás Alex súlylökés ifjúsági 7. hely.

Délután a labdarúgás csoportmérkőzései következtek. A csoport favoritja a Győr elleni eredményünk 0-0. A második mérkőzésen az utolsó másodpercben kaptunk ki 1-0-ra a Keszthelytől. A harmadik mérkőzésen három góllal kellett nyernünk, hogy a  másik meccs kedvező eredménye esetén bejussunk a legjobb négy közé. 3-0-ra győztünk, de a másik mérkőzésen győri gyózelem született, így szombaton az 5-6 helyért játszhattunk.

A Zalaegerszeg elleni meccsen a vezetést megszereztük, de a végeredmény 1-1 lett.  A büntető rúgásokkal kikaptunk, így a hatodik helyen végeztünk. A csapat tagjai: Lakatos Krisztián, Balogh Csaba, Nagy József, Kökény Béla, Jónás Alex, Zavarkó Zsolt, Varga Elemér, Király Béla. Testnevelők: Molnárfi Tamás, Simon Krisztián. a legjobb kapus címet megszerezte Balogh Csaba.

Szakiskolások Országos Sportfesztiválja Baja, 2019.05.16-18.

Kérdésed van? Keress minket bizalommal!     felveszem a kapcsolatot