SZC logo

Debreceni Szakképzési Centrum

OM kód: 203033/018 | 4028 Debrecen, Kassai út 25.

Intézmény logo

Debreceni SZC Építéstechnológiai és Műszaki Szakképző Iskola

HírekKözérdekű adatokTeamsKRÉTA
Széchenyi 2020

Hírek

2023. okt. 31.


DSZC Építech

  Projektzáró rendezvény

  Az Erasmus+ projekt eredményeiről számolt be Debrecenben október 19-20-án a Debreceni SZC Építéstechnológiai és Műszaki Szakképző Iskola és a Liceul Technologic „Constantin Brancusi” munkacsoportja. A rendezvényen résztvevő oktatók három témával ismerkedhettek meg az első nap délelőttjén workshopok keretében.

  Projektzáró rendezvény

  A plenáris előadások során a projekt alatt zajlott, a tanulók és az oktatók digitális írástudását elemző mérések eredményei ismertette Jókay Pál. Molnárné Danku Mária előadásában egy tanári mobilitási pályázat eredményeit mutatta be. Jelen pályázatunk eredményeit, jógyakorlatait, az ezeket összefoglaló kiadványt, a projekt honlapját és a jógyakorlatok gyűjteményét Méhész Balázs a projekt szakmai vezetője mutatta be.

  2023. 10. 19-én délután a Debreceni Szakképzési Centrum iskoláinak képviselői számára Kovács Zsolt igazgató úr köszöntője után Méhész Balázs tartott tájékoztató előadást a pályázat megvalósításának tapasztalatairól, eredményeiről és a „kisléptékű partnerség” pályázati konstrukció lehetőségeiről.

  2023. 10. 20-án a humán, reál és szakmai munkacsoportok a jógyakorlatok adaptálásának tapasztalatait vitatták meg. Véleményüket, gondolataikat egy-egy összefoglaló elemzésben összegezték.

  A projektet a jövőbeni együtt dolgozás reményében zártuk. Mindkét iskola keresi a jövőbeni lehetőségeket az oktatói és tanulói projektek megvalósításához.

   

  A projekt eredményeit összefoglaló kiadvány ezen a linken érhető el.

  GALÉRIA

  Erasmus+ Projektzáró rendezvény

  Zarotalalkozok_DB-6625.jpg
  Zarotalalkozok_DB-6777.jpg
  Zarotalalkozok_DB-6711.jpg

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  Orientációs nap

  Orientációs nap

  A DSZC két másik iskolájával együtt meghívást kaptunk a hajdúhadházi Rózsai Tivadar Református Általános Iskola pályaorientációs napjára.

  2024. jún. 19.


  DSZC Építech

  Lezártuk a tanévet

  Lezártuk a tanévet

  Június 14-én megtartottuk tanévzáró ünnepségünket. Ilyenkor általában számadást készítünk az éves munkáról, kiemeljük a tanév során kiemelkedően teljesítő tanulókat. Így a bizonyítványok kiosztása mellett sokan távoztak igazgatói dicsérettel, könyvjutalommal - jó tanulmányi eredményük, kiemelkedő közösségi munkájuk, versenyen elért eredményeik okán. Hasonló lendületet és eredményeket kívánunk a következő tanévre is!

  2024. jún. 17.


  DSZC Építech

  Újabb győzelem

  Újabb győzelem

  Iskolánk 2/10/3. osztályos kőműves tanulója a negyedik országos közlekedéstudományi versenyét nyerte meg.

  2024. jún. 14.


  DSZC Építech


  Partnereink

  SZC logo

  Debreceni Szakképzési Centrum


  Debreceni SZC Építéstechnológiai és Műszaki Szakképző Iskola

  4028 Debrecen, Kassai út 25.

  Telefon: 06 52/525-350

  E-mail: igazgato@epitechdszc.hu

  OM azonosító: 203033/018

  Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2021/002420


  2024Debreceni SZC Építéstechnológiai és Műszaki Szakképző Iskola