SZC logo

Debreceni Szakképzési Centrum

OM kód: 203033/018 | 4028 Debrecen, Kassai út 25.

Intézmény logo

Debreceni SZC Építéstechnológiai és Műszaki Szakképző Iskola

HírekKözérdekű adatokTeamsKRÉTA
Széchenyi 2020

Történet

Iskolánk több mint 50 éve áll az építőipar szolgálatában

Történet

A Debreceni SZC Építéstechnológiai és Műszaki Szakképző Iskola az épületgépészet, építőipar, fa- és bútoripar, illetve kreatív ágazatban képez szakembereket. Iskolánk több mint 50 éve áll az építőipar szolgálatában. A folyamatosan megújuló képzési kínálatunk alkalmazkodik a 21. század kihívásaihoz.

Hajdú-Bihar megye meghatározó építőipari szakképző intézményeként az alapozó képzést saját tanműhelyeinkben valósítjuk meg, kiváló oktatók irányításával. Az ágazati alapvizsgát követően lehetőség nyílik a versenyszférában működő vállalkozásoknál bekapcsolódni duális képzésbe.

A sokszínűséget nem csak a szakmák sokasága, hanem a szakiskolai képzés és a szakképzést előkészítő évfolyamok - az orientációs fejlesztő évfolyam és a Dobbantó Program, illetve a Műhelyiskolai képzés, - valamint a felnőttek szakmai oktatása biztosítja.

Küldetésünknek tekintjük a sajátos nevelési igényű, enyhe fokban értelmi fogyatékos tanulók szakmához vagy részszakképesítéshez juttatását.

Akkreditált Kiváló Tehetségpontként diákjaink évről évre eredményesen szerepelnek az országos szintű szakmai versenyeken, az iskolánkban oktatott ágazatok szakmáiban. Ilyen a Szakma Kiváló Tanulója Verseny, vagy az Euroskills.

Évek óta részt veszünk a Microsoft Innovatív Iskolák programban, a fejlesztő munka eredményeként a 2020/21-es tanév végén elnyertük a Microsoft Showcase School címet.


Partnereink

SZC logo

Debreceni Szakképzési Centrum


Debreceni SZC Építéstechnológiai és Műszaki Szakképző Iskola

4028 Debrecen, Kassai út 25.

Telefon: 06 52/525-350

E-mail: igazgato@epitechdszc.hu

OM azonosító: 203033/018

Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2021/002420


2024Debreceni SZC Építéstechnológiai és Műszaki Szakképző Iskola