SZC logo

Debreceni Szakképzési Centrum

OM kód: 203033/018 | 4028 Debrecen, Kassai út 25.

Intézmény logo

Debreceni SZC Építéstechnológiai és Műszaki Szakképző Iskola

HírekKözérdekű adatokTeamsKRÉTA
Széchenyi 2020

Hírek

2024. máj. 13.


DSZC Építech

  „Speciális” Szakiskolák Országos Sportfesztiválja

  Május 8-10. között ismét Baján rendezték meg a „Speciális” Szakiskolák Országos Sportfesztiválját a szokásokhoz híven asztalitenisz, atlétika és kispályás labdarúgásban rendezték meg a versenyt.

  „Speciális” Szakiskolák Országos Sportfesztiválja

  Az első napon, szerdán a megérkezés után került sor az asztalitenisz versenyre. A VI. korcsoportban Jónás Renátó és Balogh Tamás csoportelsőként várhatta az egyenes kieséses szakaszt. A legjobb 8 között ismét győztek és a döntőbe jutásért egymás ellen kellett mérkőzniük, amit szoros csatában Jónás Renátó nyert. A helyosztó mérkőzésüket megnyerték így Jónás Renátó az 1. míg Balogh Tamás a 3. helyet szerezte meg. Az V. korcsoportban Oláh Attila és Szilágyi Sándor csoportjukból másodikként jutottak tovább a legjobb 8 közé, ott azonban kikaptak. Oláh Attila 7. helyezést, Szilágyi Sándor 8. helyezést ért el.

  A második napon, csütörtökön délelőtt az atlétika versenyek kezdődtek. Minden versenyzőnk elindult legalább egy atlétikai számban. A legjobb eredményt Molnár István 1500 m futásban, valamint Jónás Renátó 200 m futásban érték el, így egyaránt a 6. helyen értek célba. Délután a kispályás labdarúgás csoportmérkőzései kezdődtek. Székesfehérvár csapatát 2-1 arányban győztük le, Komlóval pedig 1-1 arányú döntetlennel zártunk. Így a csoportunkat megnyertük és bejutottunk a pénteki négyes döntőbe.

  A pénteki zárónapon a házigazda bajaiakkal játszottunk a döntőbe jutásért. 1-0-ás hátrányból fordítottunk 2-1-es győzelemre és ezzel az első helyért mérkőzhettünk. Ellenfelünk a Pécs csapata erősnek bizonyult számunkra és a 2. helyen végeztünk. A különdíjak közül Kovács Donát elnyerte a legjobb kapus díjat. A csapat tagjai: Kovács Donát, Beri Martin, Beri Márió, Jónás Renátó, Balogh Tamás, Gulyás Gergő, Szilágyi Sándor, Molnár István, Oláh Attila. Testnevelőjük Molnárfi Tamás.

  GALÉRIA

  „Speciális” Szakiskolák Országos Sportfesztiválja

  pingpong 3.jpg
  pingpong 4.jpg
  20240509_083319.jpg

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  Orientációs nap

  Orientációs nap

  A DSZC két másik iskolájával együtt meghívást kaptunk a hajdúhadházi Rózsai Tivadar Református Általános Iskola pályaorientációs napjára.

  2024. jún. 19.


  DSZC Építech

  Lezártuk a tanévet

  Lezártuk a tanévet

  Június 14-én megtartottuk tanévzáró ünnepségünket. Ilyenkor általában számadást készítünk az éves munkáról, kiemeljük a tanév során kiemelkedően teljesítő tanulókat. Így a bizonyítványok kiosztása mellett sokan távoztak igazgatói dicsérettel, könyvjutalommal - jó tanulmányi eredményük, kiemelkedő közösségi munkájuk, versenyen elért eredményeik okán. Hasonló lendületet és eredményeket kívánunk a következő tanévre is!

  2024. jún. 17.


  DSZC Építech

  Újabb győzelem

  Újabb győzelem

  Iskolánk 2/10/3. osztályos kőműves tanulója a negyedik országos közlekedéstudományi versenyét nyerte meg.

  2024. jún. 14.


  DSZC Építech


  Partnereink

  SZC logo

  Debreceni Szakképzési Centrum


  Debreceni SZC Építéstechnológiai és Műszaki Szakképző Iskola

  4028 Debrecen, Kassai út 25.

  Telefon: 06 52/525-350

  E-mail: igazgato@epitechdszc.hu

  OM azonosító: 203033/018

  Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2021/002420


  2024Debreceni SZC Építéstechnológiai és Műszaki Szakképző Iskola